Sosyal medyada Kiralık Aşk baskısı

Star Tv’de cuma akşamları ekrana gelen ve Barış Arduç ile Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizinin sevenleri sosyal medya da dün öğlen saatlerinde sevdikleri dizinin yeni sezonda da devam etmesi için Trend Topic çalışması yaptılar.Star Tv’de cuma akşamları yayınlanan dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği henüz belli değil fakat dizinin sevenleri yeni sezonda da dizinin devam etmesini istiyorlar ve bu sebepten sevdikleri dizi için trend topic çalışmalarına başladılar.Dizinin sevenleri tarafından hazırlanan KAİkinciSezon Keşinleşsin etiketi 10 saatten fazla Trend Topic listesi’nde yer aldı ve KAİkinciSezon Keşinleşsin etiketiyle yaklaşık 70 bin tweet paylaşımı yapıldı.Bakalım Star Tv ve yapım ekibi sevenlerinin isteğini kırmayıp diziyi 2.sezona taşıyacaklar mı ? Önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.