Sosyal medyada Hadise sarısı

Yılın reklam kampanyası sosyal medyada fırtınalar kopardı.

Geçtiğimiz hafta Sırma ile yılın reklam kampanyasına imza atan Hadise, instagram başta olmak üzere sosyal medyada sarı bir fırtına estirdi.

Kampanyanın duyulmasından bugüne sadece İstagram’da yüzlerce kez paylaşılan ünlü sanatçının kampanya resimleri, toplamda 350.000’in üzerinde beğeni alarak istatistiki olarak da başarısını ortaya koydu. Özellikle ‘’Hadise Fanları’’ndan büyük ilgi gören fotoğraflar, bir çok Hadise hayranının profil fotoğrafı haline geldi.

Reklam filmi yayınlanır yayınlanmaz bu rakamlara yenileri eklenirken bir diğer sosyal medya uygulaması Twitter’da oldukça dikkat çekici paylaşımların merkezi oldu. Limon Aromalı Maden Suyu ile yılın reklam kampanyası dışında yılın sosyal medya olaylarından birine de imza atan Hadise ve Sırma, kampanyanın başarısı ile orantılı olarak yeni hedefler ve yeni projeler üzerinde çalışabilirler.

hadise sirma

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.