Sosyal medya “Bir Deli Sevda” ile coştu

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği, başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Yalçın, Tolga Evren, Seren Deniz Yalçın’ın yanı sıra Zafer Algöz ve Erkan Can’ın da yer aldığı Show TV’nin ilgi uyandıran dizisi “Bir Deli Sevda”nın ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. İlk bölümüyle bu akşam ekrana gelen “Bir Deli Sevda”nın yeni bölümü 12 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’de Show TV’de.

SOSYAL MEDYA “BİR DELİ SEVDA”YI ÇOK SEVDİ!

Bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelen Bir Deli Sevda sosyal medyada çok konuşuldu. Güzel yorumlar alan dizi Twitter’da daha dizi başlamadan TT olup saatlerce Türkiye gündeminde üst sıralarda yerini aldı.

“Bir Deli Sevda”nın bu akşam ekrana gelen ilk bölümünde; Hasta annesine daha iyi bir bakım sunmak isteyen Bahar, iş arayışlarından geri dönüş alamayınca çareyi Kemal’i ikna edip hırsızlık yapmakta buldu. Ancak bu durum sandığı kadar kolay değildi. Hem yakalanma tehlikesi geçirmişlerdi hem de Hulusi ne yaptıklarını öğrenmiş, Bahar’ın ona karşı gelişiyle kalp krizi geçirmişti. Hulusi’nin kaldırıldığı hastaneye oğlu Cengiz de geldi. Orada öz kızı Bahar’ı ilk defa gördü. Cengiz ve Hulusi geçmiş ile ilgili konuşurken onları dinleyen Mehmet’in eniştesiyle ilgili eline bir koz geçmişti. Bunun üzerine planlar yapan Mehmet ilk önce tesadüf eseri Bahar ile tanıştı ve sonra iş görüşmesine çağırdı. Duygusal dakikaların eksik olmadığı bölümde Mehmet’in hiçbir şeyden habersiz olan Bahar’ı genel müdürümüz diye babası ile tanıştırdığı final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

İddialı kadrosu ile dikkat çeken “Bir Deli Sevda”nın yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlenirken, senaryosunu ise Korcan Derinsu ve Cihan Çalışkantürk kaleme alıyor.

“Bir Deli Sevda” 12 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’de Show TV’de.

https://www.youtube.com/watch?v=WTvbfu3YCrg

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.