‘Sonsuz Aşk’ın müzikleri Toygar Işıklı imzalı

Başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı TAFF Yapımı ‘Sonsuz Aşk’ filminin müzikleri ünlü müzisyen Toygar Işıklı imzasını taşıyor. 24 Mart’ta izleyiciyle buluşan ve büyük beğeni toplayan ‘Sonsuz Aşk’ın müziklerini yaklaşık 1 ay süren çalışmanın ardından tamamlayan Toygar Işıklı, filmde izleyenleri kimi zaman güldürürken, kimi zaman ise hüzünlendiriyor.
Hem Güldürüp Hem Ağlatıyor

Türkiye başta olmak üzere yurt dışında bir çok başarılı projenin müziklerine imza atan Toygar Işıklı, ‘Sonsuz Aşk’ filmi ve müzikleri ile ilgili olarak ‘Filmi izlediğimde karakterlerin dünyalarının birbirinden çok farklı oluşu ve iki farklı dünyanın bir araya gelişi beni etkileyen başlıca unsurdu. Filmin müziklerini bestelerken benim için en önemli nokta, filmdeki duygu dönüşümü oldu. Duyguları yansıtmak için bir besteci olarak, film için yazdığım ana tema melodisini bambaşka orkestrasyonlarla hem gülümsetirken, hem de ağlatırken kullanabilmek çok önemliydi. Bu ana temayı farklı soundlarda çeşitleyerek izleyiciye aktarabilmek istediğim müzik dilinin anahtarıydı. İzleyenler filmdeki hikaye akışına paralel olarak, müziğin de dönüşümünü net bir şekilde hissedecekler’ dedi.

Ameliyathane Sahnesinde Çok Etkilendim

Filmde özellikle Doktor Can’ın (Murat Yıldırım) ameliyathane sahnesinden çok etkilendiğini belirten Toygar Işıklı ‘Beni en heyecanlandıran sahne ise müziğin adeta filmdeki başka bir başrol konumuna geçen ‘Ameliyathane’ sahnesiydi. O sahneye ayrı bir dikkatle çalıştım ve sonuç benim için mutluluk verici oldu’ dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.