ŞOK! Yol kenarındaki twerk eğlencesi faciayla bitti

Tartışma yaratan görüntülerde, kazaya kimin neden olduğu anlaşılmıyor.

Görüntüler Ukrayna’dan… Yol kenarında ‘twerk’ dansı yaparak ilgi çekmeye çalışan bir kız hemen önlerinde meydana gelen feci bir kaza…

Arkadaşının videoya çektiği genç kız, twerk yaparken ilgi çekmeye çalışıyor. Video henüz biraz ilerlemişken, bir anda görüntüde korkunç bir kaza yaşanıyor.

Bir motosiklet sürücüsü bir BMW araca feci şekilde çarpıyor. Motosiklet sürücüsünün kalça kemiği kırılıyor ve bir bacağı ciddi olarak yaralanıyor.

Pazar günü meydana gelen ve internette yayılan görüntü bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Twerk yapan kızın dikkat dağıttığı bu nedenle kazanın meydana geldiği iddia edilirken; bir kesim de kaza nedeninin dikkatsiz BMW sürücüsü olduğunu dile getiriyor.

Hata kimin olursa olsun sonuç değişmiyor: Kamera kayıtlarında bir insanın ölümden döndüğü an görülüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=V_im1dH5JlY

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.