ŞOK! Yıldız Tilbe’den Ahmet Hakan’a: Kadın mı olmak istiyorsun?

Yıldız Tilbe, kendisi için söylenen ‘ırkçılık’ söylemini köşesine taşıyan Ahmet Hakan’a sert sözlerle yüklendi: Erkek değilsin, kadın mı olmak istiyorsun?

Yıldız Tilbe’nin ‘ırkçılık tavrı’ tartışmasında yeni perde! ‘O Ses Türkiye’ jüri koltuğunda oturan Tilbe’nin bir yarışmacıya “Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim” demesinin ardından Gökhan Özoğuz ile kavga ettiği iddia edilmişti. Çıkan haberleri Acun Ilıcalı ve Yıldız Tilbe yalanlarken, iddiayla ilgili yeni bir eleştiri de gazeteci Ahmet Hakan’dan geldi.

BÜTÜN CAHİLLERDEN ÖZÜR BEKLİYORUM

Tilbe kendisi için “Ucuz, sersem, şapşal bir ırkçı gibi konuşmasını içime sindiremiyorum” yazan Ahmet Hakan’a açtı ağızını yumdu gözünü. Köşe yazarına ‘zavallı’ olarak seslenen ünlü popçu, “Sen ucuz, sersem ve şapşal bile değilsin. Erkek değilsin, kadın mı olmak istiyorsun. Bana ırkçı diyen bütün cahillerden özür bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.