ŞOK! Ünlü oyuncunun oğlu galaya elbiseyle katıldı

Akademi ödüllü ünlü oyuncu Susan Sarandon’ın kendisi gibi oyuncu olan Miles Robbins, Zoolander 2 filminin galasına elbise ile katılarak magazin dünyasını şaşırttı.

Sarandon’ın Tim Robbins ile birlikteliğinden dünyaya gelen 23 yaşındaki oğlu Miles, kıyafet tercihiyle adını tüm dünyaya duyurdu.

Susan Sarandon’ın üç çocuğunun ortancası olan Miles Robbins, üzeri filmin ruhuna uygun oyuncak hayvanlarla süslü mavi bir ceket giydi. Uzun saçlarını arkada toplayan Robbins, kıyafetini elbise şeklinde bir gömlek ve beyaz opak çoraplarla tamamladı.

Robbins, galada 69 yaşındaki annesine eşlik etti. Anne ile oğlu kırmızı halıda fotoğrafçılara uzun uzun poz verdi.

Annesine olan benzerliğiyle de dikkat çeken Miles Robbins, geçtiğimiz yıl The Huffington Post için kaleme aldığı bir yazıda ‘Is It Really That Strange For a Guy to Wear a Dress?’ (Bir erkek için elbise giyinmek gerçkten bu kadar tuhaf mı?) başlığını kullanmış ve ‘cinsel kimlik disfori’ hakkında yazmıştı.

Miles Robbins2

Bir insanın hissettiği cinsiyet ile bedeninin ait olduğu cinsiyet arasındaki ikilemi ifade eden ‘cinsel kimlik disfori’ terimini kullanan Robbins, trans ve eşcinsel bireylere uygulanan ayrımcılığa değinmiş ve toplumsal cinsiyet tabularının neden olduğu zorluklardan bahsetmişti.

Feminist tabirini eski moda olarak ifade etse de, Susan Saradon’ın da kadın hakları ve hareketleri konusundaki aktivist tavırları, oğluna da oldukça etki etmiş görünüyor.

20 yılı aşkın beraberliklerini 2009 yılında bitiren Tim Robbins ile Susan Sandon’ın Jack adında bir erkek çocukları daha bulunuyor.

Tim Robbins

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.