ŞOK! Tuba Büyüküstün yeni sevgilisi ile görüntülendi olay oldu

Ünlü oyuncu Tuuba Büyüküstün boşandıktan 14 gün sonra yeni sevgilisi ile yakalanınca olay çıkardı.

İddiaya göre Tuba Büyüküstün, kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi Umut Evirgen ile fotoğrafları çekilince çılgına döndü. Evirgen’in sahibi olduğu ‘Gizli kalsın’ isimli mekanda gerçekleşen olayda, Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak önce tehdit edildi, daha sonra silah zoruyla fotoğraf makinesi elinden alındı.

Bugün öğle saatlerinde Emirgan’da bir kafede Tuğba Büyüküstün’ü yanında bir beyle samimi şekilde görüntüleyen Hürriyet Gazetesi muhabiri İsmail Bayrak, görüntüyü çekip yoluna devam ederken kimliği belirsiz kişilerce aracının yolu kesilip fotoğraf makinesine el kondu.

blank

Yılın magazin olayını görüntüleyen Bayrak, yakaladığı görüntünün keyfini süremeden aracının yolu kesildi ve aracından indirilip fotoğraf makinesi gasp edildi.

İstinye Pınar Mahallesi polis karakoluna giden gazeteci İsmail Bayrak, kendisini gasp eden kimliği belirsiz kişilerden şikayetçi oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.