ŞOK! Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşanıyor mu?

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Gönülçelen dizisinin setinde tanıştığı Onur Saylak ile aşk yaşamaya başlamış, çift kısa bir birlikteliğin ardından 2011 yılında nikah masasına oturmuştu.

Toprak ve Maya adında ikiz kızları olan çift, boşanma kararı aldığı iddia edildi. Ayrılık kararı magazin gündemine bomba gibi düştü.

Tuba Büyüküstün – Onur Saylak hakkında daha önce de bir çok kez ‘boşanma’ haberleri çıkmış, ikili bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

ONUR GÜZEL BİR ADAM’

Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz ağustos ayında Nova Tv’ye verdiği röportajda eşine övgüler yağdırmış ve “Onur her şeyden önce iyi bir insan. Gerçekten güzel bir adam. Ve çok da romantik” demişti.

‘Her sabah o gözlere bakarak uyanmak tarifsiz bir şey’

Onur Saylak da 2014 yılında Hakan Gence’ye verdiği röportajda Tuba Büyüksütün’e olan aşkını şu sözlerle anlatmıştı: “Biz sevgililiği hiç bırakmadık. Bir de şu var: Her sabah o gözlere uyanmak tarifsiz bir şey. Keyfimiz yerinde. Herkes için Tuba Büyüküstün ama benim için Tuba. Hayat! Eşim, sevgilim, müthiş bir anne, müthiş bir ressam, dolu dolu yaşayan biri. Hayatımdaki en büyük renklerden. Oturup dertleşebildiğim biri. Âşık olduğum kadın. Dünya güzeli.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.