ŞOK! Trabzon’da hakeme saldırı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son dakikalarında sahaya giren bir taraftar maçın 6. hakemi Volkan Bayarslan’a saldırdı.

Karşılaşmanın 85. dakikasında Onur Kıvrak’ın koruduğu kalenin arkasındaki taraftarlar bir anda tribünde bulunan direği yıktı. Daha sonra ise taraftarlar içeri girdi ve maç yarıda kaldı.

İlk olarak Onu Kıvrak’a tepki gösteren taraftarları güvenlik güçleri durdurmaya çalıştı. Sahaya atılan koltukların ve yabancı maddelerin temizlenmesinin ardından mücadele yeniden başladı. Ancak daha sonra taraftarlar sahaya atlamaya başladı.

Sahaya atlayan bir taraftar, çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a saldırdı. Hakem Bülent Yıldırım arkadaşlarını ve futbolcuları soyunma odasına yönlendirirken, güvenlik güçleri sahaya atlayanları durdurmaya çalıştı.

Bu arada bir taraftar, bayrak direğinde yer alan Fenerbahçe bayrağını söktü. Yaşanan gelişmelerin ardından tribünler yavaş yavaş boşaltılmaya başlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.