ŞOK! Tarkan’ın ‘Beni Çok Sev’ şarkısı çalıntı çıktı

Tarkan’ın ‘Beni Çok Sev’ şarkısının Ayşe Mine’nin seslendirdiği ‘Ellerim Uğurlar’la aynı olduğu MESAM tarafından onaylandı.

MESAM ŞARKI İÇİN KARARINI VERDİ:

Tarkan’ın sürekli alıntı iddialarıyla gündeme gelen “Beni Çok Sev” şarkısı için karar verildi! Megastar’ın sözleri Günay Çoban’a bestesi ise Serkan İzzet Özdoğan’a ait olan eserinin 30 yıl önce Ayşe Mine’nin seslendirdiği ‘Ellerim Uğurlar’ adlı parçasından çalıntı olduğu iddiasına MESAM son noktayı koydu! MESAM Teknik Bilim Kurulu, iki eserin ana temasının aynı olduğunu tespit etti. Kurul, tarafların aralarında anlaşması veya yargı yoluna başvurmaları gerektiğine karar verdi. Bunun üzerine ‘Ellerim Uğurlar’ parçasının bestecisi Cengiz Tekin, dava açmaya hazırlanıyor.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Onur Akay, kararla ilgili olarak MESAM’ın belgesine ulaştı.

ÖZÜR BEKLİYORUM

Ayşe Mine, “Tarkan, Çınarcık’ta sahneye çıkarken “ablacım ablacım” diye yanıma gelirdi. Şimdi özür dilemeye mi çekiniyor? Ben de özür beklerim. Bu şarkı bana özel yapıldı. Bestecisinden de özür dilemesi lâzım. Zaten konu mahkemeye taşınıyor” diye konuştu.

TARKAN ” BENİ ÇOK SEV”

YouTube video

AYŞE MİNE ”ELLERİM UĞURLAR”

YouTube video

Tarkan’ın “Beni Çok Sev” Şarkısı Alıntı Mı? SHOW HABER / GECE HATTI

https://www.youtube.com/watch?v=z5xbKdeleEE

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.