ŞOK! Sokakta ‘göğüs ameliyatı’ için para dilendi

Bikinisiyle para dilenen model.

İngiltere’nin başkenti Londra’da oldukça ilginç bir olay yaşandı. Juliane Snekkestad adlı Norveç asıllı bir model, sokaktan gelip geçenlerden, estetik ameliyat için para istedi. Başta herkes modelin amacının vücudunu güzelleştirmek olduğunu düşündü ama işin aslı başkaydı…

Bikinisiyle sokaktaki insanlardan ameliyat için para yardımı isteyen Snekkestad’ın YouTube’a yüklenen görüntüleri on binlerce kez izlendi.

Video görüntülerinde genç modelin ilginç anlar yaşadığı da gözlerden kaçmadı. Sokaktan geçen bir erkek, Snekkestad’a kendisiyle bir gece geçirmesi için 1000 pound (Yaklaşık 4 bin 500 TL) teklif etti.

Yoldan geçen bir kadın ise Snekkestad’ı, “Olay görüntüde değil. Senin içinde… Vücudunda değil” diyerek, estetik ameliyat yaptırmaması için ikna etmeye çalıştı.

Sokakta bikinisiyle “Meme ameliyatı için paraya ihtiyacı olan model” yazılı pankart taşıyan Snekkestad’ın asıl amacı ise meme kanseri araştırması için para toplamaktı.

https://www.youtube.com/watch?v=0wFdruLlzjo

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.