ŞOK! Şehrin ortasında inanılmaz anlar

İntihar teşebbüsünde bulundu, klimaya asılı kaldı, yastığı alan oraya koştu. Cumartesi sabahı New York’un Manhattan semtinde bir kadın beşinci katın penceresinden atlayarak intihar teşebbüsünde bulundu. İki kat aşağıdaki bir klimanın üzerine düşen kadın burada mahsur kaldı. Hayatta kalan kadın polisler tarafından kurtarılırken “Bu başıma gelen yalnızca Tanrı tarafından yapılmış olabilir” dedi.

Şahitler intihar girişimi sırasında annesinin kadını tutmaya çalıştığını ama başaramadığını söyledi. Klimanın üzerine düştükten sonra İngilizce ve İspanyolca olarak bağırmaya başlayan kadın “Allah herkesin iyi insan olması gerektiğini söylüyor, birbirimizi sevmek zorundayız, Allah herkesi seviyor” diyerek bağırmaya başladı.

intihar1

Polis çağıran komşular kadının düşme ihtimaline karşı binanın aşağısını yastıklarla döşedi. Polis ekipleri kadını düşmeden klimanın üzerinden almayı başardı. Genç kadın psikiyatrik tedavi görmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.