ŞOK! Rus korsanlar Britney Spears’ın Instagram hesabı üzerinden haberleşiyor

ESET adlı ünlü güvenlik firması, Rus bilgisayar korsan gruplarının Britney Spears’in Instagram hesabı üzerinden haberleştiklerini açıkladı.

ESET adlı ünlü güvenlik firması, Turla adındaki Rus hacker grubu Britney Spears’ın Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafların altına spam tabir edilen yorumlar bıraktığını, fakat aslında bu yorumların grubun birbirleriyle haberleşmesini sağladığını açıkladı.

Grubun, Spears’ın sayfasını kullanma sebebi ise ünlü sanatçının Instagram’da 17 milyona yakın takipçisinin olması ve fotoğraflarının altında binlerce yorum olması. Bu yorumlar ve kalabalık takipçi sayısı sayesinde dünya üzerine yayılmış Turla çeşitli kodlar aracılığıyla birbirleriyle haberleşebiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.