ŞOK! Reyting için spikerler ekrana üstsüz çıkıyor

Yeni medya, değişen trendler, sosyal medyanın gücü televizyon reytinglerini etkileyen unsurlar haline gelmeye başlayınca, kanallar arasında ciddi bir rekabet baş göstermiş durumda. Şov kanalları birbirinden ilginç dizilerle, filmlerle, programlarla üst sıralara çıkmaya çalışırken, haber kanallarının ilginçlik alanı daha sınırlı oluyor tabi.

Ya da biz öyle olduğunu düşünüyoruz. Zira bir haber kanalı, tüm algıları alt üst etmeye devam ediyor!

Geçen yıl, spor haberi sunarken striptiz yapmaya başlayan bir sunucu ile gündem olan Arnavutluk’un Zjarr TV kanalı, işleri büyüttü.

Öyle ki, kanalın tüm spikerleri üstlerinde sadece önü açık bir ceket ile haber sunmaya başladılar. Göğüsleri ve gövdeleri neredeyse tamamen açıkta olan sunum şekli ile reytinglerini arttırmaya çalışan kanal amacına ulaşır mı bilinmez ama sosyal medyada viral oldu bile.

Kanalın üstsüz spikerlerinin derleme videosu, izlenme ve paylaşım rekorları kırıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=YO-8y39c3ZA

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.