ŞOK! Onur Saylak’tan boşanan Tuba Buyuküstün, kendisine genç sevgili yaptı

Onur Saylak ile boşanan Tuba Büyüküstün’ün hızlı bir şekilde hayatına devam ettiği ve genç bir sevgili yaptığı haberleri gündeme bomba gibi geldi.

Eşinden boşanan Tuba Büyüküstün’ün genç bir sevgilisi olduğu iddia edildi.

Oyuncu Tuba Büyüküstün ile 6 yıllık eşi Arif Onur Saylak’ın yolları, resmi olarak 5 Haziran itibariyle tamamen ayrıldı. Ancak çiftin evliliğinin fiili olarak aylar önce bittiği uzun zamandır konuşuluyordu. Çift, evlerini ayırdı ve boşanmayla ilgili her konuda anlaştı. Büyüküstün’ün gönlünü işletmeci Umut Evirgen’e kaptırdığı iddia edildi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KENDİSİNE GENÇ SEVGİLİ YAPTI

Acıbadem’de başka bir ev tutan ünlü oyuncu, boşanma işlemlerinin sessiz sedasız bitmesi için de Marmara Ereğlisi Aile Mahkemesi’ni seçti. 5 Haziran itibariyle ünlü çift, gözlerden uzak boşandı. Boşanma işlemlerini başlatıp ayrı bir eve geçen Tuba Büyüküstün, kendisine yeni bir sayfa açtı ve evliliği fiili olarak bittikten aylar sonra kalbini genç bir işletmeciye kaptırdı. 34 yaşındaki Büyüküstün’ün genç aşkının Emirgan’da ünlülerin uğrak mekanlarının başında gelen Gizli Kalsın’ın genç ve yakışıklı işletmecisi Umut Evirgen olduğu öne sürüldü.

ÇAĞATAY ULUSOY, UMUT EVİRGEN’E KIZ İSTEMEYE GİTMİŞTİ

Birkaç ay önce ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, arkadaşı Umut Evirgen’e kız istemeye gitmişti. Bu haberin ardından Evirgen’in sevgilisinden ayrılıp Tuba Büyüküstün ile birlikte olduğu da iddialar arasında yerini aldı.

Umut Evigen ile Çağatay Ulusoy yakın arkadaş…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.