ŞOK! ‘Omurgasız Seren!’

Seren Serengil, bir dönem aralarında soğuk rüzgarlar estiği Seda Sayan’la barıştığını söyledi Yeşim Salkım küplere bindi!

Yeşim Salkım, Seren Serengil’i yerden yere vurdu! Salkım, Seda Sayan ile Seren Serengil’in barışması hakkında sert yorumlarda bulundu! Geçen hafta dargın olduğu Seda Sayan’la arasındaki buzları eriten Salkım, Serengil’in ortalığı karıştırdığını iddia ederek “Herkesi gaza getirdin” dedi. Salkım, Gülben Ergen’le yaşadığı kavganın sorumlusunun Serengil olduğunu söylerken şunları söyledi: Yeşim konuş demedin mi? Lafın arkasında omurgalı durmak diye bir şey vardır. Seren’in burada yaptığı bildiğin mikser gibi oynuyor. Sen böyle insanları doldur doldur. Bir insan bu kadar yanar, döner olur mu ya?

Salkım ‘Laf Bende Kalmasın’ programında Serengil için “Ben hayatımda böyle bir döneklik ilk kez görüyorum” dedi.

17 bin TL tazminat ödeyecek

Seren Serengil’e ikinci bir şok da Özlem Yıldız’dan geldi! Yıldız, bir programda kendisini küçük düşürücü ifadeler kullandığı için Yıldız’a 20 bin TL’lik manevi tazminat dava açmıştı. Serengil, ise davanın reddini istemişti. Önceki gün görülen duruşmada Serengil’in temyiz başvurusu reddedildi. Mahkeme Yıldız’ın kazandığı 17 bin TL’lik tazminat davasında haklı olduğuna karar verdi. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.