ŞOK! Öğretmenin yaptığı anket, iğrenç olayı ortaya çıkardı

Rehber öğretmeni tarafından sınıfta yapılan ankette 13 yaşındaki kız çocuğunun, arkadaşının babası tarafından cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.

Denizli’de bir ortaokulda görevli rehber öğretmen tarafından sınıfta yapılan ankette 13 yaşındaki kız çocuğu, arkadaşının babası tarafından cinsel istismara uğradığını yazdı. Şikayet üzerine gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

“BANA SÖYLEYEMEDİĞİNİZ ANKETE YAZIN”

Denizli’de bir ortaokulda 8 Aralık günü rehberlik öğretmeni, “Bana söyleyemediğiniz şeyleri ankete doldurun ve yazın” dedi. Bunun üzerine 13 yaşındaki N.U., başından geçenleri ankete yazdı. N.U.’nun anketinde, arkadaşının babası G.S. isimli şahıs tarafından cinsel istismara uğradığı iddiasını gören öğretmen, durumu okul yönetimine bildirdi. Okul yönetiminin de durumu polise bildirmesi üzerine şüpheli şahıs G.S. gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen G.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.