ŞOK! ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’de reyting krizi teknik ekibe de sıçradı

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisindeki reyting krizi teknik ekibe de sıçradı. Kameramandan ışıkçısına kadar birçok çalışanın iş akdine son verildi.

Yılın en iddialı dizisi olarak başlayan, yayımlanmadan 25 ülkeye satılan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde reyting krizi aşılamıyor. Dizinin yapımcısı Timur Savcı, reytingleri her geçen gün kötüye giden bu gidişata dur demek için Beren Saat’in bölümlerini erkene çekmişti. Ancak Beren Saat de diziyi kurtaramadı. Dizi reyting kriziyle uğraşırken bugünlerde ise sette yeni bir sorunun yaşandığı iddia edildi. Projenin teknik ekip çalışanlarının diziden çıkarıldığı öğrenildi. Ekibi yenilemeye giden yapımcı, kameramandan ışıkçısına kadar birçok çalışanın işine son verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.