ŞOK! Miley Cyrus: Konserime çıplak gelin

Seksi sahne şovları ve klipleriyle, çıplak pozlarıyla sık sık gündeme gelen ABD ‘li pop şarkıcısı Miley Cyrus bu kez sahnede tamamen çıplak halde konser vereceğini duyurdu. Cyrus cinsel ayrımcılığa dikkat çekmek için ‘The Flaming Lips’ rock grubuyla sahne alıp, çıplak şarkı söylemeyi planlıyor. Ayrıca konsere gelecek seyircilerin de çıplak olmasını talep edileceği açıklandı. Flaming Lips solisti yaptığı açıklamada, şov sırasında çıplak seyircilerin üzerine süt görünümlü beyaz bir sıvının döküleceğini ve bu sırada çekilecek görüntülerin Cyrus’un ‘Milky Milky Milk’ adlı şarkısının video klibinde kullanılacağını söyledi. Cyrus da Instagram’dan konser için çağrı yaptı.

Kariyerine 16 yaşında Hannah Montana karakterini canlandırırken gençkızların ve çocukların ‘kahramanı’ olarak başlayan Cyrus son yıllarda gençler arasındaki en büyük pop ikonlarından biri.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.