ŞOK! Merve Boluğur, Serdar Bilgili’nin yatında yakalandı

Eşi Murat Dalkılıç ile ilişkisinde sorunlar olduğu konuşulan Merve Boluğur Serdar Bilgili’nin yatında…

Oyuncu Merve Boluğur ile eşi popçu Murat Dalkılıç’ın yuvalarının üzerinde kara bulutlar gezdiği konuşuluyor. Dedikodulara bakılırsa; Murat Dalkılıç evi terk edip otele yerleşmiş. Merve Boluğur da tatile çıkmış.

Posta’nın haberine göre 11 Temmuz gecesi Yunanistan’ın Simi adasında işadamı Serdar Bilgili ile lüks yatı Extreme’de görüldü.

Çapkınlıklarıyla ünlü Bilgili’nin adı son olarak oyuncu Deniz Çakır ve moda tasarımcısı Aslı Parlak ile anıldı.

Murat Dalkılıç’ın ayrılık kararı aldıktan sonra çevresindeki arkadaşlarına ‘Evlilik bana göre değil’ şeklinde konuştuğu da iddia edilmişti.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti her ne kadar evlerini ayırmış olsalar da şimdilik boşanma kararı vermiş değillerdi. Bakalım bu dedikodulardan sonra ne olacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.