ŞOK! Meg Ryan artık gülerken zorlanıyor

Meg Ryan, katıldığı etkinlikte son haliyle hayranlarını şaşırttı.

Uzun süredir yaptırdığı estetik ameliyatlarıyla konuşulan ünlü oyuncu Meg Ryan, son olarak New York’ta katıldığı bir etkinlikte bambaşka görüntüsüyle şaşırttı.

Oldukça dolgun görünen elmacık kemikleri ve ilerleyen yaşına rağmen hiçbir çizginin yer almadığı yüzüyle 90’lı yıllarda hafızalara kazınan halinden oldukça uzaktaydı.

meg-ryan

Dün akşam Liberty Tiyatrosu’ndaki New York Reklamcılık Haftası etkinliğine katılan 54 yaşındaki ABD’li oyuncu, konuşma yaptığı panel boyunca ziyaretçiler tarafından dikkatle izlendi.

Gülerken yüzünü hareket ettirmekte zorlandığı gözlenen Ryan, estetikli haliyle şaşkınlık yaratsa da siyah elbisesi ve göz alıcı gerdanlığıyla yakaladığı şıklığı beğeni topladı.

İfadesindeki çarpıcı değişimle sosyal medyada tartışma konusu olan Ryan, hakkında yapılan yorumlara nasıl yaklaştığını geçen aralık ayında Porter dergisine verdiği röportajda şöyle anlattı:

“Açıkçası fazla dikkate almıyorum. Görünüm, saç rengi ve kökenimizle ilgili konuşmalara takılıyorum. İlk beş dakika ilginç ve komik geliyor ama daha fazla ilgimi çekmiyor.”

“Bugün dünyada fazlasıyla nefret var” diyen Ryan, “Yargılamak en kolayı” ifadesini kullandı.

1998 yapımı ‘Mesajınız Var’ filmiyle hafızalarda yer edinen ve son zamanlarda medyada fazla görünmeyen Ryan, geçen yılki ‘Ithaca’ filminden bu yana yeni bir film çalışması yapmadı.

İki çocuk annesi ünlü oyuncu, son olarak haziran ayındaki Tony Ödül Töreni’nde boy göstererek, ‘She Loves Me’ oyununun ekibini sahnede anons etmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.