ŞOK! Mafya Gareth Bale ve nişanlısının ailesinin peşinde

Real Madrid takımının yıldız oyuncusu Gareth Bale, mafya ile sorun yaşamaya devam ediyor. Nişanlısı Emma Rhys-Jones’un hayatından endişe etmesine yol açan çete davasından dolayı gizlenmek için adını değiştirebileceği iddia edildi.

Emma Rhys Jones’un kuzeni Epiphany Dring’in, içinde para ve uyuşturucu bulunan bir bavulla ortadan kaybolduğu ve kendisinden bir süredir haber alınamadığı öğrenilmişti.

27 yaşındaki Jones’un, kuzeninin kayıp bavul nedeniyle hedef alınmasından dolayı korktuğu iddia edildi.

Geçen ay, Jones’un teyzesi Annabella Williams’ın evinin ateşe verildiği öğrenildi. Büyükannesinin Cardiff’teki evinin de kundaklandığı ortaya çıktı.

Jones’un altı aile üyesinin evleri polis koruması altında tutuluyor.

Tüm bu olayların, modellik yapan 27 yaşındaki Epiphany Dring’in çantayla kaybolmasından sonra olduğu biliniyor.

Çetenin, Dring’in götürdüğü bavulun içinde bir milyon sterlin değerinde nakit para ve uyuşturucu olduğu için peşinde olduğu iddia ediliyor.

Orta Doğu’nun uyuşturucu kartelleri aileyi hedef almış durumdayken, Epiphany yedi haftadır kayıp.

Polis de Malezya’da olduğundan şüphelendiği Epiphany’nin peşinde. Dedektifler, kundaklamaları da soruşturuyor.

Gareth Bale ve nişanlısının Glamorgan’daki iki milyon sterlinlik evlerinin de kundaklama listesinde yer almasından endişe ediliyor.

Çiftin, mafya korkusu nedeniyle İspanyol polisi tarafından koruma altına alındığı öğrenilirken, İzlanda’daki evinin birkaç kez yakıldığı biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.