ŞOK! Madonna’nın oğlundan sosyal medyada annesine hakaret

Annesi ve kardeşleriyle birlikte New York’ta yaşamak istemediğini açıklayıp Londra’daki babasının yanına taşınan Madonna’nın oğlunun, sosyal medyada annesine hakaret ettiği iddia edildi.

ABD’li şarkıcı Madonna, uzun süredir ciddi sorunlar yaşadığı 15 yaşındaki oğlundan yeni bir darbe aldı.

TÜM GÖNDERİLER GİZLİ

Yaklaşık 4 ay önce artık annesi ve kardeşleri ile birlikte New York’ta yaşamak istemediğini açıklayıp Londra’ya babası yönetmen Guy Ritchie’nin yanına taşınan Rocco’nun, sosyal medyada annesine alenen hakaret ettiği iddia edildi. Rocco Ritchie adına açılan bir Instagram hesabında biyografi bölümüne “bir o…nun oğlu” yazıldı. İngiliz ve ABD basını profil fotoğrafı dışındaki tüm paylaşımları gizli olan bu hesabın gerçekten de Rocco Ritchie’ye ait olduğuna inanıldığını belirtti.

KONSERİNDE NEDEN AĞLADI?

Rocco Ritchie Ocak ayında 140 bin kişi tarafından takip edilen Instagram hesabını silmiş ve şimdiye dek sosyal medyada hiç bir varlık göstermemişti. Ritchie’nin sosyal medyadan ayrılma kararını annesi Madonna’nın onun eski bir fotoğrafını hayranları ile paylaşmasından sonra aldığı iddia edilmişti.Salı günü Noel’den bu yana ilk kez oğlu ile bir araya gelmek üzere Londra’ya uçacak olan 57 yaşındaki Madonna’nın Rocco ile olan ilişkisinin giderek kötüleşmesi nedeniyle çok mutsuz olduğu biliniyor.

Madonna, oğlunun fotoğraflarını konserlerinde kullanmış ve sık sık kendisini izlemeye gelen hayranlarına oğlu ile yaşadığı problemler nedeniyle zor günler geçirmekte olduğunu söylemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.