ŞOK! Madonna: Ona oy verirseniz hepinize oral seks yapacağım

Madonna, Square Garden’da izleyicilere ilginç bir teklif yaptı.

Madonna, geçtiğimiz gün Madison Square Garden’da komedyen Amy Schumer’in stand up şovunun açılışını yaptı. 58 yaşındaki şarkıcı, seyircilere ABD’nin başkan adayı Hillary Clinton’a oy vermeleri için ilginç bir teklifte bulundu.

Madonna, ‘Size komedinin dahi kadınını takdim etmeden önce bir şey söylemek istiyorum. Eğer Hillary Clinton’a oy verirseniz söz veriyorum, hepinize oral seks yapacağım, bu işte iyiyim’ dedi!

Madonna’nın nasıl oral seks yapacağına dair detaylar vermesi seyirciyi çok güldürdü. Madonna’nın bu teklifini yaptığı videosu sosyal medyanın en çok izlediği videolardan biri oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=yM6wpx1tmWg

Madonna geçtiğimiz ay da yine dikkatleri üstüne çekmek için çıplak selfie akımı başlatmış ve Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına ‘Katy Perry’le birlikte çıplak şekilde oy vereceğim. Oylar Hillary’e. Hillary elimizdekilerin en iyisi’ diye yazmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.