ŞOK! Lukas Podolski, İstanbul’da terör estirdi

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Lukas Podolski, İstanbul’da terör estirdi. Bursa maçı sonrası saldırgan davranışlar sergileyen Podolski, gazetecileri tekmelerken silahlı koruması ise yumruk attı.

Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski 3-0 galip geldikleri Bursaspor maçı sonrası gittiği mekân çıkışı terör estirdi! Eşi ve çocuğuyla Etiler Günaydın Restoranda buluşan futbolcu, görevini yapan Güneş Gazetesi muhabiri Ahmet Döğen’e tekme tokat saldırdı! Görüntülenmesine oldukça öfkelenen Podolski, ortalığı birbirine kattı. Asabi tavırlarıyla bilinen futbolcu, kendisini fotoğraflayan gazeteciye sözlü olarak sataştıktan sonra kameralara vurarak öfkeli tavırlar sergiledi.

Futbolcudan ağır küfür!

Fiziksel şiddetin ardından sözlü olarak da eylemlerine devam eden futbolcu, gazeteciye tekme attı ve yanındaki silahlı korumasını muhabirlerin üzerine saldırttı. Kaos ortamını mekân çalışanları yatıştırırken futbolcu, aracına bindiği esnada da ağıza alınmayacak Türkçe küfürler savurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.