ŞOK! Lady Gaga’nın köpeğine var Türk sanatçılarına yok

Instagram, Lady Gaga’nın 230 bin takipçisi olan köpeği Missasiakinney’in hesabını onayladı. Ancak sırada bekleyen çok sayıda Türk şarkıcı var.

Türk sanatçılarını kızdıracak olay! Son dönemlerin en çok kullanılan uygulamalarından olan Instagram, belli takipçi sayısına ulaşanlara mavi tık koyarak hesabı onaylıyor ve var olan hesabın gerçekten o ünlüye olduğunu gösteriyor.

Kızdıracak hamle!

Hafta içi şirket Türk şarkıcılarını kızdıracak ilginç bir hamlede bulundu. Ülkemizde birçok ünlü isim hâlâ mavi tık mertebesine ulaşamazken Müzikonair’de yer alan habere göre; Lady Gaga’nın geçen ay Instagram’a dahil olan köpeği Missasiakinney’in hesabı onaylandı! 230 bin takipçisi olan Missasiakinney’in hesabı mavi işaret alırken, çok sayıda Türk sanatçının hesabı hâlâ onaylanmayı bekliyor olması büyük bir kayıp olarak nitelendirildi.

INSTAGRAM’DAN HÂLÂ ONAY ALAMADILAR

Instagram tarafından onay bekleyen isimler arasında Aynur Aydın, Nil Karaibrahimgil, Berksan, Seda Sayan, Gülben Ergen, Ayşe Hatun Önal ve Işın Karaca var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.