ŞOK! Kylie Jenner engellileri kızdırdı

Kardashianların en küçük kardeşi Kylie Jenner, Interview dergisinin yeni sayısı için kamera karşısına geçti. Vitrin mankeni olarak karşımıza çıkan Jenner, altın kaplamalı tekerlekli sandalye pozuyla engellileri kızdırdı.

Vitrin mankeni konseptiyle Steven Klein’ e poz veren Kylie Jenner, birbirinden seksi ve iddialı pek çok poz verdi ancak bir kare vardı ki, en çok engellileri kızdırdı.

Kylie Jenner’ın altın kaplama bir tekerlekli sandalyede oturduğu fotoğrafında cinsellik temasının ön planda olduğu ve bu durum engelli kişilerin fetiş ve fantezi malzemesi haline getirildiği gerekçesiyle, pek çok dernek tarafından son derece rahatsız edici bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.