ŞOK! Kıvanç Tatlıtuğ abisinin muhabire saldırmasını aracında seyretti

Kıvanç Tatlıtuğ’un abisi Tugay Tatlıtuğ, eğlendikleri mekan çıkışı çarpıştığı kameramana vurmaya çalıştı. Kıvanç Tatlıtuğ, kavgayı aracında seyredip müdahale etmedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam abisi Tugay Tatlıtuğ ve bir arkadaşıyla Kuruçeşme’de bir mekanda eğlendi. Mekan çıkışı Tugay Tatlıtuğ, çarpıştığı kameramana fiziksel saldırıda bulundu. Tatlıtuğ abisinin muhabiri tartaklamasını aracında seyretti.

Gece yarısına kadar mekan içerisindeki VIP odada vakit geçiren kardeşler, çıkışta muhabirleri görünce sinirlendi.

Yanına çağırdığı görevlilere “Siz mi çağırdınız onları?” diyerek tepkisini gösteren Tatlıtuğ, ardından hızlı adımlarla aracına yürüdü.

KIVANÇ’IN ABİSİ KAMERAMANA VURMAYA ÇALIŞTI

O sırada bir kameramanla çarpışan Tugay Tatlıtuğ, hem ona hem de kullandığı ekipmana vurmaya çalıştı.

KAVGAYA MÜDAHALE ETMEDİ

Tatlıtuğ’u, araya giren diğer gazeteciler sakinleştirmeye çalıştı. Kavga anlarını arabasının içinden izleyen ünlü oyuncunun duruma müdahale etmemesi ise dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.