ŞOK! “Kenan Işık’ın yaşamasının bir anlamı yok”

‘Dadı’ dizisinde Kenan Işık’la rol alan Haldun Dormen, Işık’ın yaşadığı zorlu süreci anlattı.

Ünlü sunucu Kenan Işık, 2 yıl önce saunadan çıktıktan sonra düşüp beyin kanaması geçirdi ve o günden bu yana komada… Geçenlerde Işık’ın öldüğü iddiası sosyal medyada dolaşsa da; ailesi iddiaları reddetti. Ancak Işık’tan beklenen güzel haberler bir türlü gelmedi.

Bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya’da bir kliniğe götürülen Işık’ın tedavisine evde devam ediliyor. Ünlü sanatçının bu durumu “Dadı” dizisinde birlikte rol aldığı Haldun Dormen’i de çok üzüyor.

kenan haldun

Usta sanatçı, dostunun çok zor şeyler yaşadığını belirterek şunları söyledi:

“Yalnız Kenan Işık çok çekiyor tabii. Etrafı da çekiyor, kendi de çekiyor. Böyle yaşaması ne kadar doğru bilmiyorum. Kimsenin ölümünü istemeyiz de. Zavallı perişan 2 yıldır. 2 yıl evvel ziyaretine gittim. O zamandan beri aynı. İnsanın beyni işlemeyince Allah kimseye vermesin yaşamasının bir anlamı yok. Göksel Kortay’ın dediğine göre 6 sene sonra iyileşenler de varmış. Zaman hiç belli olmuyor. İnşallah Kenan’a da öyle bir şey olur.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.