ŞOK! Kemal Doğulu’nun intihar ettiği iddia edildi

Kardeşi Kadir Doğulu’nun kendisi için 450 bin dolara açtığı kuaför salonunu üç ayda batıran, 150 bin dolar da borç yapan Kemal Doğulu’nun intihar ettiği iddia edildi.

Merdivenden düşüp kafatasını çatlattığı söylenen Kemal Doğulu’nun yoğun bakımda yaşam mücadelesi sürerken ‘intihar ettiği’ şeklinde bir iddia ortaya atıldı. Nur Yerlitaş önceki akşam hastanede “Onu bu hale sokanlar utansın. Bu olayın sebeplerini biliyorum, belki bir gün her şeyi anlatırım” demişti. Kardeşi Kadir Doğulu da instagramda, ‘Önce abim iyi olsun sonra neler olduğu anlatılır’ demişti.

SAÇLARI BİLE DÖKÜLMÜŞ

Bu sözler intihar iddialarını güçlendirirken Kadir’in kendisi için 450 bin dolara açtığı kuaförü üç ayda batırdığı için depresyona girdiği söylentileri ortaya çıktı. 150 bin dolar borcu bulunan Doğulu’nun sıkıntıdan saçlarının döküldüğü ve 1. 5 aydır psikolojik tedavi gördüğü de konuşuluyor. Öte yandan dün sosyal medyada Kadir Doğulu bir paylaşım yaparak “Güzel haberlerim var! Kemal’in durumu iyi yönde değişti. Allaha şükürler olsun” dedi. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.