ŞOK! ‘Kemal Doğulu bunu başaramadı’

Tedavisi yoğun bakımda süren modacı Kemal Doğulu’nun, ‘Burada Laf Çok’ programında yaptığı çarpıcı açıklamaların ardından yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi.

Sabah Gazetesi’nden Yüksel Aytuğ’un, ‘İşte benim stresim’ başlıklı yazısı şöyle: “Evinin merdivenlerinde kanlar içinde bulunup yoğun bakıma kaldırılan Kemal Doğulu’nun o hale nasıl geldiği konusunda herkes bir şeyler söylüyor. Hatta karnından konuşanlar bile var. Öncelikle Kemal kardeşimize acil şifalar diliyorum.

Ben jüri üyesi Kemal Doğulu’nun ‘İşte Benim Stilim’den neredeyse delirecek kadar olumsuz etkilendiğini, Mesut Yar’ın ‘Burada Laf Çok’ programına konuk olduğu gece öğrendim.

Kemal, orada her gün cebelleştiği kızların her birinin kendisinden adeta bir parça koparttığını ve psikolojik yardım alacak hale geldiğini söylüyordu.

Yakın arkadaşları da programdan sonra Kemal Doğulu’nun eve kapandığını ve bunalıma girdiğini iddia ettiler. Nur Yerlitaş’ın Hastane kapısında söylediği ‘Bitirdiler çocuğu’ lafı da bu durumu işaret ediyor olabilir.
Hatta Nur Yerlitaş’ın bizzat kendisi de, sırf programda yaşadığı büyük stres nedeniyle birkaç kez programdan ayrılma teşebbüsünde bulunmuştu, hatırlayın.

Zaman zaman görüştüğüm Moda yarışmalarının jüri üyeleri de, kendilerini ekrana atan ve hem birbirleriyle hem de jüri üyeleriyle sürekli didişen kızlar konusunda illallah diyor.
Demek ki bizim gördüklerimiz, buz dağının sadece su üstünde kalan kısmıymış.

Şimdi soruyorum:
Profesyonel jüri üyeleri için bile psikolojik yıkıma yol açtığı aşikar olan bu tür programların artık ölçüsü kaçmadı mı? Hadi jüri üyeleri aldıkları yüksek rakamların bir bölümünü psikiyatrlara ayırıp işin içinden az hasarla sıyrılabilirler -ki Kemal Doğulu bunu başaramadı- peki ya biz ekran başındakiler nasıl korunacağız?”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.