ŞOK! Johnny Depp yalana bağımlı

Eski iş arkadaşlarını kendisini zarara uğrattıkları için dava eden Depp’e karşı taraftan cevap geldi: Johnny Depp yalana bağımlı birisi.

Depp, kendisini milyonlarca zarara uğrattıkları gerekçesiyle eski iş ortaklarına 25 milyon dolarlık bir dava açmış, eski iş arkadaşları da karşı dava açarak, Depp’in birlikte çalıştıkları süre boyunca lüks yaşamdan vazgeçmeyerek gereksiz harcamalarda bulunduğunu belirtmişti.

The Wall Street Journal’a konuşan 53 yaşındaki ABD’li Depp, birlikte çalıştıkları süre boyunca gerçekleştirdiği harcamalara dikkat çekerek, The Management Group (TMG) ekibini kendisini bilerek zarara uğrattığını vurguladı.

‘Ayda 2 milyon dolar harcıyor’
TMG sözcüsü David Shane ise The Associated Press’e yaptığı açıklamada, ünlü oyuncuyu ‘yalana bağımlı’ birisi olarak tanımladı ve “Depp, kendi sorumluluğunu alamayan, hayatını yalanlarla sürdüren birisi” dedi. TMG’ye göre Depp’in aylık harcaması 2 milyon dolara yakın. Geçtiğimiz Salı günü TMG’ye karşı dava açan Depp’in avukatları, grubun mali işlerde usulsüzlük yaptığına dair kanıtları olduğunu öne sürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.