ŞOK! Johnny Depp eşini yastıkla boğmaya çalışmış

Hollywood yıldızı ünlü aktör Johnny Depp ve model eşi Amber Heard’ın boşanma kararı almasının ardından çıkan iddialara bir yenisi daha eklendi. Cumhuriyet’in The Post gazetesine dayandırdığı haberine göre, gazeteye konuşan Amber Heard’ın yakın arkadaşı Tillett Wright, Depp’in sarhoş olduğu bir gün Heard’ı yüzüne yastık bastırarak boğmaya çalıştığını iddia etti. Wright “Johnny Depp’in uyguladığı şiddet ve istismar edici davranışlarına birçok kez şahsen tanıklık ettim. Amber, Johnny’nin onu yastıkla boğarak öldürmeye çalıştığı o gün hayatını kaybedeceğinden çok korkuyordu” dedi. Heard, Depp’in annesinin vefatından tam 3 gün sonra boşanma davası açtığını duyurdu. Depp’in özellikle sarhoşken Heard’a şiddet uyguladığını belirten ifadelerin yer aldığı Heard’a ait boşanma dilekçeleri basına sızdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.