ŞOK! İstanbul’da termometreler eksi 12’yi gördü!

İstanbul’da soğuk hava etkisini göstermeye devam ediyor. Sancaktepe’de gece termometre -12 dereceyi gösterdi.

Yeni yıla kar yağışı ile giren İstanbul’da soğuk havada etkisini göstermeye devam ediyor. Dün sabah itibariyle kar yağışı etkisini yitirirken, gece saatlerinde İstanbul’un farklı ilçelerinde termometreler eksi dereceleri gösterdi.

SANCAKTEPE -12’Yİ GÖRDÜ

Avrupa Yakası’nın Şişli ve Bakırköy ilçelerinde termometreler hava sıcaklığını -1 derece olarak gösterirken, Eyüp’te -3, Beşiktaş’ta ise sıcaklık 0 derece olarak ölçüldü. Anadolu Yakası’nda ise Sancaktepe’de belediyeye ait termometrenin -12 dereceyi gösterdiği görüldü.

TUZLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, buzlanma tehlikesine karşı gece boyunca yollarda ve yaya üst geçitlerinde tuzlama çalışmalarını sürdürdü; ana arterlerdeki dijital levhalarla da sürücüleri buzlanma tehlikesine karşı uyardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.