ŞOK! İspanya’da Boğa, Matadoru öldürdü

29 yaşındaki matador, aldığı boynuz darbeleri nedeniyle yaşamını yitirdi. İspanya’da dünyaca ünlü boğa güreşi etkinliklerinde 29 yaşındaki matador Victor Barrio, aldığı boynuz darbeleri nedeniyle yaşamını yitirdi. Barrio’nun ölümünü izleyen seyirciler arasında eşi Raquel Sanz da vardı. Barrio, ülkenin doğusundaki Teruel kentinde yapılan boğa güreşleri sırasında göğsüne darbe aldı. Arenadaki sağlık biriminde müdahalede bulunulan Barrio, hayatını kaybetti. Doktorlar tarafından yapılan açıklamada, göğsünün sağ tarafından boynuz darbesi alan Barrio’nun, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği bildirildi. Barrio’nun ülkede 21’inci yüzyılda bir boğanın boynuz darbesinden dolayı ölen ilk matador olduğu belirtildi.

İşte o dehşet dolu anlar

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.