ŞOK! IŞİD’den Fransa’ya tehdit: Markete giderken bile korkacaksınız

IŞİD, bir militanın bombalamalar sürdüğü sürece Fransa’nın barış içinde yaşamayacağını söylediği bir video yayınladı. Videonun ne zaman çekildiği hakkında bir bilgi verilmedi.

IŞİD’in yayınladığı videoda Suriye’ye seyahat edemeyen müslümanların Fransa’da saldırılar gerçekleştirmeleri çağrısı yapılıyor.

Etrafında diğer teröristlerin de bulunduğu Arapça konuşan sakallı militan, “Bombalamaya devam ettiğiniz sürece barış içinde yaşayamayacaksınız. Markete gitmeye bile korkacaksınız” diye tehdit etti. (Reuters)

SALDIRILAR İÇİN “MUCİZE” DEDİLER

İngiliz Channel 4 muhabiri Jon Snow, IŞİD’in resmi medya organı Al-Hayat Medya Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre terör örgütünün Paris saldırılarını üstlendiğini belirtti.

Vatan’da yer alan habere göre örgütün Paris’te en az 128 kişinin hayatını kaybettiği saldırılar için “mucize” dediği açıklandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.