ŞOK! iPhone’u ile evlendi

İnsanlar kullandıkları eşyaları sevebilir, mesela telefonlarını. Şahsen telefonumda önemli arıza olursa veya işimi gören daha iyi bir telefon bulursam, şu anda kullandığım telefonu değiştiririm. Çoğu kullanıcı da böyle yapıyordur, fakat Aaron Chervenak isimli genç bir adam çok daha farklı bir şey yaptı ve iPhone’u ile evlendi!

Chervenak aklı başında biri ve teknolojik cihazlara saplantılı toplumları, bireyleri uyandırmak için böylesi ilginç bir girişimde bulundu. Chervenak, insanların telefonlarına bağlı olduğunu ve her zaman onlarla birlikte yaşadığını, telefonlarıyla uyuduklarını ve uyandıklarında ilk olarak telefonlarına baktığını söyleyerek bu ilişkiyi evliliğe benzetti ve sosyal mesaj verdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.