ŞOK! ‘Hülya Avşar’ı otelden kovdum’

A Milli Takımımız’ın eski teknik direktörü Sepp Piontek, Avrupa’da yayımlanan Türk gazetesi Kuzey’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir dönem aşk yaşayan Tanju Çolak ve Hülya Avşar’la ilgili milli takım kampında yaşadığı bir anısını anlatan Danimarkalı eski çalıştırıcı, “Hülya Avşar, İstanbul’da kamp yaptığımız otele Tanju’yu ziyarete geldi. Sordum ‘Kimdir’ diye, Tanju’nun kız arkadaşı olduğunu söylediler. Yanına gidip, ‘Çayınızı lütfen hemen bitirin ve burayı terk edin’ dedim. Bir gün de Tanju’nun çantasında silah taşıdığını gördüm. Sordum ‘Bu ne?’ diye. ‘Mafya peşimde’ dedi. Bir daha silahla gelmemesini söyledim. Uyarımı da dikkate aldı” dedi.

“FATİH TERİM’İN ELİNDE KALİTELİ OYUCULAR VAR”

Türkiye’nin EURO 2016’daki şansını da değerlendiren Piontek, eski yardımcısı Fatih Terim’le ilgili şöyle konuştu: “Fatih’in elinde kaliteli oyuncular var. Başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye’nin ilk dörde girmesini bekliyorum. Giremezlerse telefon açıp Fatih Terim’i azarlayacağım!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.