ŞOK! Hande Yener’den, Demet Akalın’a: Küfürbaz

Hande Yener, geçtiğimiz gün televizyondaki canlı yayında küfür eden Demet Akalın için instagramda ağır açıklamalarda bulundu.

Bodrum’da tatil yapan Demet Akalın, bir magazin programına canlı bağlantı yapmaya çalışırken, bağlandığının farkında olmadan canlı yayında sinkaflı küfürler sarf etti. Vatan’da yer alan habere göre; Magazin gündeminde dün geniş yer bulan bu gafa Akalın’ın ezeli rakibi Hande Yener’den tepki geldi. Demet Akalın’ın ‘küfürbaz’ olduğunu bildiğini ancak bunu sonunda halkında gördüğünü sosyal medya hesabından yazan Yener, Akalın’ı kızdıracak gibi görünüyor. İkili arasında sular bir dönem durulmuş ancak geçtiğimiz günlerde yeniden alevlenmişti.

İşte Hande Yener’in o paylaşımı: Sayfama programdan hakaret yazıdıryor. Özellikle temizletmiyorum. Bütün herkes görsün nasıl saldırdığını. Aynı yalan ve boş cümleler copy paste… Neyse kına geldi hoşçakal! Küfürbaz

 

 

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.