ŞOK! Gülşen’in ‘Bangır Bangır’ına 40 bin TL’lik dava

19 yaşındaki İbrahim Ç. Tazeler, Gülşen’in bazı şarkılarının kendine ait olduğunu iddia ederek sanatçıya 40 bin TL’lik tazminat davası açtı.

19 yaşındaki İbrahim Çetin Tazeler, ‘Saklandım İzlerinde’ ve Yatcaz Kalkcaz Ordayım’ gibi şarkıların sözlerinin kendisinin yazdığını iddia etti. Genç, Gülşen’e 40 bin TL’lik tazminat davası açtı.

Gerçekler ortaya çıkacaktır

Tazeler, dilekçesinde ‘‘Saklandım İzlerinde’, ‘Tesir Altında’, ‘Yatcaz Kalkcaz Ordayım’, ‘Irgalamaz Beni’, ‘Kendine Müslüman’, ‘Aşk’, ‘Aşk Cinayet Sever’, ‘Acısı Bile Bal’, ‘Aşktan Sabıkalı’ ve ‘Ara Sıcak’ adlı 10 şarkının sözleri bana aittir” ifadelerini kullandı. Sözlerini güvence altına almak için arkadaşlarına mesaj attığını belirten Çetin, ‘Gerçekler Gülşen’le yaptığım görüşmelerde ortaya çıkacak’ dedi. w Neslihan Keskin

Parçalar katıksız kendi eserim

Duruma kayıtsız kalmayan Gülşen, İbrahim Çetin’e 11 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Dilekçesinde, ‘Şarkılar, besteci, söz yazarı ve yorumcu kimliğiyle milyonların haklı beğenisi kazanmıştır’ diyen ünlü isim, “Şarkılar katıksız kendi eserlerimdir. Bir küçük çocuğun hayal dünyasında yarattığı inanç ve hiçbir delille destekleyemediği iddialarıyla benim itibarım zedelenmeye çalışılmaktadır’’ dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.