ŞOK! Gülben Ergen’in sevgilisi Tolga Duğles gazeteci ile tartıştı!

Gülben Ergen’le adı aşk dedikodularına karıştıktan sonra hiçbir açıklama yapmayan Tolga Duğles önceki akşam ilk kez görüntülendi.

Skandal ilişkinin ortaya çıkmasının ardından ortalıkta görünmeyen İzmirli işadamı Kuruçeşme’de bir mekanda arkadaşlarıyyla yemekteydi. Bir ara restorandan çıkarak telefonla konuşan Tolga Duğles kameralara yakalandı. Bacak bacak üstüneatıp, rahat bir tavırda telefon konuşması yapan işadamı, muhabirlerin patlayan flaşlarıyla şoke oldu. Telefon görüşmesini “Seni sonra arayacağım” sözleriyle yarıda kesen Duğles, muhabirlerin Gülben Ergen hakkındaki sorularını “Arkadaşlarımla yemek yiyorum. Ne oluyor arkadaşlar. Lütfen yapmayın” şeklinde geçiştirmeye çalıştı. Muhabirlerin ısrarlı sorularına devam etmesine sinirlenen Tolga Duğles, muhabiri kolundan tutarak itekledi. Tehditvari sözler sarf eden işadamı sonrasında hızlı adımlarla mekana döndü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.