ŞOK! Gülben Ergen’in hapsi isteniyor

Gülben Ergen, eski eşi gazeteci Erhan Çelik’in aldırdığı koruma tedbirini çiğnedi. Savcılık, kararın ihlal edildiğini belirterek Ergen’in hapsine karar verilmesini istedi.

Gazeteci Erhan Çelik, eski eşi Gülben Ergen hakkında mahkemeye başvurarak hakkında önleyici tedbir kararı aldırmıştı. İstanbul 14. Aile Mahkemesi, 2017/437 sayılı kararda Erhan Çelik “şiddet mağduru ve korunan kişi” olarak tanımlandı ve Gülben Ergen’in Çelik’e yönelik “şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına” hükmetmişti. Mahkeme ayrıca, Erhan Çelik’in konutuna ve işyerine Gülben Ergen’in 50 metreden fazla yaklaşmamasına ve korunan kişiyi iletişim araçlarıyla ve benzeri bir şekilde rahatsız etmemesine karar vermişti.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN…

Gazeteci Erhan Çelik önceki gün, hakkında koruma tedbiri aldırdığı Gülben Ergen’in sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle kararı ihlal ettiği yönünde şikayetçi oldu. Savcılık, koruma kararı veren İstanbul 14. Aile Mahkemesi’ne yazı yazarak Ergen’in karara uymadığı gerekçesiyle zorlama hapsine karar verilmesini istedi. Mahkemenin sonucu bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.