ŞOK! ”Gülben Ergen, Hakan Uzan’la otelde uygunsuz biçimdeyken rehin alındı”

İsmi, evli ve çocuklu Tolga Duğles ile anılan Gülben Ergen cephesinden bir skandal daha!

Yeşim Salkım’ın 27 Eylül 2017 tarihinde Beyaz TV’de dile getirdiği “Gülben, Swiss baskını sırasında o dönemki eşim Hakan Uzan’la otelde uygunsuz biçimdeyken rehin alındı” iddiası tescillendi.

EMNİYETTEN BİRİ

Ergen, bir süre önce “Telefonuma tehdit telefonları geliyor” diyerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Ergen’in telefonunda; Yeşim Salkım’ın bahsettiği Swiss baskını sırasında çekilen otel görüntüleriyle ilgili bir emniyet mensubuyla yaptığı gizli yazışmalar ortaya çıktı.

‘DOSYAYA GİRDİN’

Ergen’in mesajlaştığı emniyet mensubu; Hakan Uzan’la ilgili bir dosya hazırlandığını ve kendisinin de otel odasında onunla yatakta yakalandığı için bu dosyaya dahil edildiğini söylüyor.

Ergen’in tepkisi ise “Allah’ım kabus!” şeklinde… Ergen, Swiss baskını ile ilgili bu iddiayı daha önce yalanlamıştı.

blank

YEŞİM’İN BAHSETTİĞİ SWISS BASKINI

‘O Gülben’di’ Yeşim Salkım, telefonla bağlandığı bir TV programında şu iddiayı ortaya atmıştı: “Evde annemle otururken televizyonu açtım. Swiss baskını olduğunu ve otelde bazı kişilerin rehin alındığını öğrendim. ‘O Gülben’di’ Yeşim Salkım, telefonla bağlandığı bir TV programında şu iddiayı ortaya atmıştı: “Evde annemle otururken televizyonu açtım. Swiss baskını olduğunu ve otelde bazı kişilerin rehin alındığını öğrendim. O sıra telefonum çaldı. Bir belediye başkanı ‘Eşiniz ve kadın sanatçı yataktayken rehin alındı’ dedi. O sanatçı Gülben Ergen’di.”

BAHSEDİLEN KOCA ERHAN ÇELİK

Yazışmada emniyet yetkilisinin “O adamla evli olduğun için…” diye bahsettiği kişi Erhan Çelik.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.