ŞOK! Fatih Ürek: Yeşim Salkım bana hakaret etti

Geçtiğimiz haftalarda Avustralya’ya konser için giden ve tekrar ülkesine dönen şarkıcı Fatih Ürek önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi.

Avustralya’yı çok sevdiğini söyleyen Ürek “İnanılmaz güzel bir ülke çok beğendim. Herkes beni kıskanmış herhalde duyuyorum ama orada en çok üzüldüğüm olay kangurular çok fazla olduğu için bir kısmını öldürüyorlarmış. Tabi bunun dünyaya yansıtmıyorlar.“ dedi. Eski eşine “Babalık Davası” açan yakın arkadaşı Tanyeli’yi de ziyaret ettiğini söyleyen Fatih Ürek “Tanyeli çok ama çok üzgün bir durumda ona çok üzüldüm. Kendisi psikolojik destekde alıyor bana söylediği dava henüz bitmemiş. Temmuz ayında Türkiye’ye geleceğini söyledi umarım kendisini toparlamış olur.“ dedi. Tanyeli’nin zor bir evlilik geçirdiğini söyleyen Fatih Ürek “Tanyeli çok zor günler geçirmiş ailesinin zoruyla evlendirilmiş ve alıkoyulma da var işin içinde daha fazla detaylara girmek istemiyorum.“ diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. Öte yandan yakın arkadaşı Seda Sayan ile polemik yaşayan Yeşim Salkım’ın kendisine de hakaret ettiğini söyleyen Fatih Ürek “Ben terbiyeli bir insanım terbiyemi bozmak istemiyorum ama Yeşim Salkım’ın telefonumda hakaret mesajları duruyor. Ben 35 yıldır bu piyasadayım kimse bana masal anlatmasın.“ dedi ve alışveriş merkezinden ayrıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.