ŞOK! Ersun Yanal’dan Trabzonspor’a haciz

Ersun Yanal, kulüpte çalıştığı süre içindeki hakedişi kasım ayına kadar ödenmediği için 325 bin euroluk haciz başlattı. Ersun Hoca’nın, TFF’ye başvurarak, söz konusu alacağının kulüp gelirlerinden kesilerek ödenmesini istediği kaydedildi.

Trabzonspor’a bir darbe de eski teknik direktörü Ersun Yanal’dan geldi. 1 Temmuz 2015 tarihinde kulüple sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği açıklanan Yanal’ın vadesi geçmiş alacaklarını tahsil edemediği için 325 bin euroluk haciz işlemi başlattığı ortaya çıktı. Yanal’ın Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak söz konusu alacağının kulüp gelirlerinden kesilerek ödenmesini istediği kaydedildi.

Bordo-mavili kulüpten 2 Temmuz tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan bildirimde sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesi karşılığında Ersun Yanal’a 450 bin euro ödeme yapılacağı ifade edilmişti. Kulüpte çalıştığı süre içindeki hakedişi olan bu miktar, kasım ayına kadar ödenmediği için önce ihtar gönderen deneyimli teknik direktör, herhangi bir yanıt alamayınca kendisine verilen çekleri tahsilat için TFF’ye teslim etti. Yanal’ın elindeki diğer çek için de aynı yolu izleyeceği bildirildi.

Yanal vazgeçmiyor

Tarihinin en çalkantılı günlerini yaşayan Trabzonspor kulübünün bu gelişmeden haberdar olmasının ardından haciz işlemini durdurması için defalarca Yanal’ı aradığı, ancak kendisine ulaşamadığı ifade edildi. Halen yurt dışında olan Yanal’ın ise kararından vazgeçmeyeceği öğrenildi. Milliyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.