ŞOK! Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasında olay çıktı!

Paramparça dizisinin başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasında öpüşme sahnesi yüzünden tartışma çıktı.

Başarılı oyuncu Petekkaya, daha önce bir gazeteye verdiği röportajda kendisinin de Türkan Şoray gibi kurallara sahip olduğuna değinmiş, “Benim de Türkan Şoray kurallarım var, sevişme sahnelerinde asla oynamam” demişti.

DİZİDEKİ SAHNEYE KARŞI ÇIKTI

Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya, Paramparça’da senaryo gereği dudak dudağa öpüşecekti. Daha önce “Dizilerde öpüşmem, sevişmem. O sahneleri Anadolu halkı da izliyor” diyen Erkan Petekkaya buna karşı çıktı.

NURGÜL YEŞİLÇAY ISRAR ETTİ

Nurgül Yeşilçay “Bu sahne şart” diye ısrar etti. Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay’a “Sen de ne meraklısın öpüşmeye” diye bağırdı. İki oyuncunun arası açıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.