ŞOK! Ebru Şallı’nın oğlu domuz gribi oldu

Ebru Şallı’nın grip olan iki oğlundan birine H1N1 teşhisi kondu.

Pilates eğitmeni, programcı ve manken Ebru Şallı, şu sıralar oğulları Beren ve Pars’ın hastalıklarıyla mücadele ediyor. Sömestr tatilini evde geçiren Şallı’nın 11 yaşındaki oğlu Beren, geçen hafta hastaneye kaldırıldı. Beren’e halk arasında domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü bulaştığı belirlendi.

“YARIYIL TATİLİMİZ ZEHİR OLDU”

Hastanedeki tedavisinden sonra evde ilaç tedavisi devam eden Beren’den sonra, Şallı’nın 5 yaşındaki oğlu Pars da hastalandı. Ancak Pars’ın domuz gribi değil normal grip olduğunu belirlendi. Beren’in durumunun şu an iyi olduğunu belirten Şallı, “Tatilimizi hastalıkla boğuşarak geçirdik. Beren şu anda iyi çok şükür. Yarıyıl tatilimiz zehir oldu ama çocuklarımın sağlığı her şeyden önemli.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.