ŞOK! Dünyaca ünlü şarkıcı Mariah Carey’nin ablası fuhuş iddiasıyla tutuklandı

Ünlü şarkıcı Mariah Carey’nin 55 yaşındaki ablası, New York’ta fuhuş yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

Ünlü şarkıcı Mariah Carey’nin 55 yaşındaki ablası, New York’ta fuhuş yaptığı iddiasıyla tutuklandı. Bu sırada ise Mariah Carey, Las Vegas konseri öncesi kuliste fotoğraf çektirmekle meşguldu.

Sözlerini kullanarak reklam yaptı
Dünyaca ünlü şarkıcı Mariah Carey’nin 55 yaşındaki kız kardeşi Allison Carey, New York’ta fuhuş yaptığı gerekçesiyle tutuklandı. Polis; Carey’nin, ablası Mariah Carey’nin ünlü şarkısı ‘Fantasy’nin sözlerini kullanarak internette reklam yaptığı iddiasıyla ünlü şarkıcının ablasını gözaltına aldı.

The Sun’ın haberine göre online olarak yapılan reklamda: ‘Biraz eğlence arayan tatlı bir kadınım. Başka bir kadının yapamayacağı bir zevk dünyasına benimle çıkabilir ve yıldızları görebilirsiniz’ gibi ifadeler yer alıyor ve bu ifadeler Mariah Carey’nin 1995 yılındaki ünlü hiti ‘Fantasy’nin sözlerine bağlanıyor.

gazetemag.com-Mariah Carey

‘Konserden önceki pozlarım’

46 yaşındaki Mariah Carey ise, ablası tutuklandığı sıralarda Las Vegas’ta vereceği konser öncesi Instagram hesabından kulisteki seksi fotoğraflarını paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.