ŞOK! Dünya bu görüntüyü konuşuyor

Erkek arkadaşının kayalıklardan ittiği kız, yaşayacaklarını bilerek mi oradaydı?

Bu genç Fransız kızı, her gün sevgilisi için yüksek bir yerlerden mi düşüyor? Sizce böyle bir şey olabilir mi?

Neden mi bu şekilde düşünen insanlar var? Çünkü akıl almaz görüntüleri yeterince inandırıcı bulmuyorlar.

Aşağıda izleyeceğiniz video, genç bir çiftin romantik anları ile başlıyor. Fransa’da deniz kıyısında bir yerlerde oldukları söylenen genç çift, romantik anlarını kameraya kaydediyor.

Denize karşı kayalıkların olduğu manzaralı bir yere gelen çiftten erkek, kız arkadaşını filme alıyor. Kayalığın en uç kısmına kadar sevgilisinin elini tutan genç kız, sonra yüzünü kameraya dönüyor.

Ve ne oluyorsa o sırada oluyor. Genç erkek, birden bire kızı aşağıya itiveriyor!

Sadece ince bir çığlığı duyulan genç kız yerde hareketsiz yatarken, sevgilisi ise elini objektife doğru yükseltip baş parmağı ile ‘oldu bu iş’ gibisinden bir işaret yapıyor.

Videonun nasıl yayıldığı bilinmiyor. Görüntüleri izleyenlerden kimisi bu akıl almaz görüntülerinin adeta bir ‘cinayet teşebbüsü’ olduğunu söylerken; kimisi de tüm bunların genç çiftin ‘güzel bir oyun’u olduğunu söylüyor.

Muhtemelen ilerleyen günlerde konunun gerçeği ortaya çıkacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=asXtLgtNyoE

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.